Wat kunnen wij met onze app voor jou betekenen?

Wel wij gaan in de komende jaren jongeren aanzetten om onze app te downloaden. We gaan hen ook vragen om hun ouders en grootouders te helpen bij het gebruik van deze app en het invullen van het formulier op onze website.

Wij bieden een platform aan waar men ons een aantal dingen wil vertellen over wat men zou willen mocht het noodlot toeslaan. Dingen zoals : Welk type uitvaart wens je ? Een begrafenis of een crematie ? Eerder een sobere dienst of met vele mensen ? Welke kledij wil je dragen en zijn er persoonlijke bezittingen die je mee wil hebben ? Wil je een kerkdienst of liever niet ? Moeten mensen jou nog kunnen groeten ? Wie wil je uitnodigen ? Alleen dichte familie, of juist heel veel vrienden … Facebook vrienden ? Wil je muziek en zo ja welke liedjes ? Wil je een prentje met foto … en zo ja welke foto ? Wat moet er gebeuren met eventuele huisdieren ? Op deze en nog enkele vragen meer kan je ons het antwoord toevertrouwen. Wij zorgen dan dat jouw familie of de mensen die je kiest deze antwoorden krijgen in de voor hen moeilijke tijden. Het zal alles voor hen een heel klein beetje draaglijker maken als ze weten dat ze hiermee jouw laatste wensen echt in vervulling laten gaan. 

Aan het einde van de invulpagina’s geef je ons 1 of meerdere personen die bij jouw eventuele heengaan deze mail mogen ontvangen. Zij krijgen dan nu reeds een korte mail van ons met de melding dat jij, jou voor deze (Gratis) dienst hebt ingeschreven. Ik die mail staat te lezen dat zij ons bij jouw overlijden moeten op de hoogte brengen. Dat zal kunnen door op een link te klikken in deze mail. Mochten ze deze mail toch verliezen is er geen probleem. Ze krijgen deze mail elk jaar 1x opnieuw toegezonden.
Na het aanklikken van deze link krijgen zij asap een digitaal pdf file toegezonden. Op deze pdf zullen al jouw laatste wensen te zien zijn. Er zal een link zijn naar jouw foto, muziek en alles wat jij ingevuld hebt. Ze kunnen deze pdf ook heel makkelijk printen.
Wij doen hier verder niets mee en hebben totaal geen inspraak wat zij hiermee gaan doen. Het ligt dus volledig in jouw handen, jij moet zelf de juiste personen aanwijzen die jouw gegevens gaan krijgen op termijn.